Pàgina principal

De Amics des Museu
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Benvinguts a Amics des Museu de Tàrbena[modifica]

Sobre Amics des Museu de Tàrbena[modifica]

-
1200px-Amics des museo en sa caseta.jpg

Amics des Museu de Tàrbena té com a finalitat principal col·laborar amb el Museu de Tàrbena en la millora de la difusió i participació de les seves activitats, per tal de facilitar la integració dels ciutadans i de les entitats en les diferents tasques que du a terme el Museu . També, promoure, organitzar i divulgar el coneixement del patrimonidoneso cultural i contribuir a la conscienciació ciutadana de la necessitat de conservar-lo.

Sobre el Museu Etnològic de Tàrbena[modifica]

La col·lecció del Museu Etnològic, que es pot visitar a la Casa de Cultura, compta amb una àmplia representació de les diverses activitats tradicionals que han existit al poble de Tàrbena. L'objectiu és la difusió i exposició del patrimoni cultural a través de la mostra dels diferents aparells i eines agrícoles, estris domèstics, manufracturas, ...

L'exposició de les diferents peces que estan agrupades per seccions (Agrícola, Manufactures, Oficis, ...), estan descrites per mitjà de fotografies i panells il·lustratius on s'explica tant el seu ús com alguns processos del cicle agrícola.

Seccions del Museu[modifica]

Taula de polp.jpg

Llaurar

ANGANILLESAIGUADERES2.jpg

Càrrega

CASAPANSA.jpg

Escalda de la pansa

FALCONS.jpg

Eines agrícoles

Maquina de capolar.jpg

Porquejada

ESPART.JPG

Manufactures

Mol·le fer matacans.JPG

Oficis

ERER.jpg

Segar i batre

Ribrell 2.JPG

Us domèstic