Pàgina principal

De Amics des Museu
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Benvinguts a Amics des Museu de Tàrbena[modifica]

Sobre Amics des Museu de Tàrbena[modifica]

Amics des Museu de Tàrbena té com a finalitat principal col·laborar amb el Museu de Tàrbena en la millora de la difusió i participació de les seves activitats, per tal de facilitar la integració dels ciutadans i de les entitats en les diferents tasques que duu a terme el Museu . També, promoure, organitzar i divulgar el coneixement del patrimoni cultural i contribuir a la conscienciació ciutadana de la necessitat de conservar-lo.

Sobre el Museu Etnològic de Tàrbena[modifica]

La col·lecció del Museu Etnològic que es pot visitar a la Casa de Cultura, compta amb una àmplia representació de les diverses activitats tradicionals que han existit al poble de Tàrbena. L’objectiu és la difusió i exposició del patrimoni cultural a través d’una mostra dels diferents aparells i eines agrícoles, estris domèstics, manufactures, …

L’exposició de les diferents peces que estan agrupades per seccions (Agrícola, Manufactures, Oficis, …), estan descrites per mitjà de fotografies i panells il·lustratius on s’explica tant el seu ús com alguns processos del cicle agrícola.